Welkom

Vanwege het grote aantal inschrijvingen dat we al ontvangen hebben is deelname aan deze meeting momenteel niet meer mogelijk. We zullen over een korte tijd een nieuwe datum geven voor de volgende GebruikersGroep Meeting.

Op 19 april 2016 organiseren wij een bijeenkomst van de GebruikersGroep. Alle OnView gebruikers zijn uitgenodigd hieraan deel te nemen (ook de niet-leden van de GebruikersGroep mogen aansluiten) De bijeenkomst vindt plaats in het VanderValk Hotel in Houten. Naar verwachting start de dag om 10:00 en eindigt om ongeveer 15:00. Wij bieden u een lunch aan en zorgen dat u gratis kunt parkeren. Er zijn voor u geen kosten verbonden aan deze dag.

We zijn blij met alle input die we mogen ontvangen van onze gebruikers. We weten dat er altijd uitdagingen zullen zijn en willen deze zo goed mogelijk aanpakken en ontwikkelen voor onze gebruikers. Omdat we nog geen beeld hebben van het aantal inschrijvingen dat we mogen verwachten kunnen we nog geen definitief programma afgeven. We willen de ochtend en de middag in 3 tot 6 brainstormsessies indelen, waarbij we wisselende onderwerpen op tafel brengen. Denk daarbij aan de volgende onderwerpen: Schuldenregistratie, Digitaal Archief, Toekomstige ontwikkelingen.

We gaan die dag ook al de nieuwe HTML5 versie laten zien en de KEI-toezicht functionaliteit. Als u zich al heeft ingeschreven sturen we 1 tot 2 weken van tevoren een mail met het definitieve programma.

 

Stap 1. Meld je aan

Meld je aan via de helpdesk in het menu Tools binnen OnView.
Klik hier om in te loggen...

Stap 2. Naar het forum

Met uw eigen inlogcode kunt u aanmelden op het forum en discussieert u mee met andere OnView gebruikers. Op het forum wordt er met gebruikers gediscussieerd over diverse onderwerpen aangaande de OnView software. Maak hier uw wensen bekend, stel uw vragen of plaats opmerkingen. OnView kijkt en praat zelf ook mee en vraagt aan de GebruikersGroep advies over nieuwe ontwikkelingen.

Stap 3. Naar de polls

Ga naar de wensen en stem voor of tegen een nieuwe aanpassing. De wensen worden opgezet vanuit OnView gebruikers en geven ruimte voor feedback. Bij een positieve ontvangst wordt er een advies naar het OnView ontwikkelteam uitgebracht om de ontwikkelwens op te nemen in een van de volgende updates.