Wie zijn wij

Wij zijn de gebruikers van OnView die zich aangesloten hebben bij de GebruikersGroep Onview. De GebruikersGroep OnView is een zelfstandig orgaan dat is opgericht door en voor de gebruikers met als doel OnView te adviseren in de ontwikkeling en elkaar te ondersteunen in het gebruik van OnView. Het is dus geen onderdeel van Linfosys/OnView.
Bij deze groep kunnen zowel grote als kleine kantoren zich aanmelden die zich richten op budgetbeheer, bewindvoering en schuldhulpverlening.
Met dit platform is het mogelijk om kennis en ervaring met elkaar te delen voor wat betreft de functionaliteit van OnView. Daarnaast is dit platform bedoeld om discussies op te starten met betrekking tot nieuwe functionaliteit en zodra er voldoende draagkracht is voor een voorstel/wens deze aan te bieden aan het OnView ontwikkelteam. We gebruiken hiervoor het “Forum” op deze site.
De groep is momenteel aan het uitgroeien en versterken. Bent u een gebruiker van OnView en wilt u meepraten dan kunt u zich inschrijven via deze site.
OnView draagt zorg voor deze site en onderhoudt het forum maar alle communicatie op deze site wordt gestuurd door de gebruikers zelf. Wilt u contact met iemand van de OnView GebruikersGroep buiten het forum om dan kunt u e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

kaart WindroosRegiomanagers:

Noord-Oost - Emmeloord - Rappórt Emmeloord - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mijn naam is Michiel Nijhuis. Ik ben 42 jaar, getrouwd en heb een zoon van 18 jaar en een dochter van (bijna) 14 jaar. Ik woon in Emmeloord en ben daar in 2011 gestart als bewindvoerder. Ik heb dat gedaan onder de vlag van franchiseorganisatie Rappórt. In de ruim vijf jaar dat mijn onderneming bestaat heb ik deze zien groeien van een klein bedrijfje naast mijn baan destijds als bedrijfsleider bij C1000 tot een mooie, nog steeds groeiende onderneming met inmiddels drie parttime medewerksters.
Naast het bewindvoeren heb ik het ook altijd leuk gevonden om collega-bewindvoerders te helpen en waar mogelijk te adviseren. Bij Rappórt heb ik dat de afgelopen jaren o.a. mogen doen als regiocoach. Waarschijnlijk is het plezier in samenwerken met collega’s voor mij ook de reden geweest mij aan te melden als regiomanager voor de OnView GebruikersGroep. Op deze manier hoop ik mijn steentje bij te kunnen dragen aan een nog beter functionerend pakket voor onze altijd boeiende bewindvoerderspraktijk.

Dus mensen in “mijn” regio: kom maar op met jullie wensen en adviezen!

Zuid-West - Zoutelande - Boonzaaijer Bewindvoering & Budgetbeheer - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Karel Boonzaaijer is mijn naam. Ik ben 38 jaar, getrouwd en heb 3 zonen (10 jaar, 8 jaar en 6 jaar) en een dochter van 3 jaar. Mijn kantoor is gevestigd aan de Zeeuwse kust bij Walcheren (Serooskerke).

Ik heb een financiële (heb daarvoor de LEAO, MEAO, PDB, MBA en diverse andere korte opleidingen afgerond) achtergrond ben stapsgewijs geswitcht naar de wereld van beschermingsbewind. Ik ben ik in juli 2015 gestart als zelfstandig bewindvoerder.  Ik kom uit een ondernemers-nest met een knipoog naar de zorg.

Mijn doel is om een schakeltje te zijn om zo efficiënt en accuraat mogelijk te automatiseren d.m.v. Onview. Mijn persoonlijke doel is om een financieel gezond bewindvoerderkantoor neer te zetten dat zich kenmerkt door kwaliteit en het doel van beschermingsbewind in praktijk brengt! Daarbij vind ik het belangrijk om een goede input van alle gebruikers te ontvangen.   


Midden-Oost - Zutphen - Douwstra Zutphen - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mijn naam is René Douwstra. Ik ben geboren op 29 augustus 1956 in Beverwijk. Na het behalen van mijn HAVO diploma ben ik gedurende de eerste 10 jaar werkzaam geweest in verschillende administratieve functies. In 1983 heb ik de overstap gemaakt naar de automatisering, waarbinnen ik mijzelf ontwikkeld heb van programmeur tot projectmanager. In deze hoedanigheid ben ik tot het faillissement van mijn werkgever halverwege 2012 werkzaam geweest.
Halverwege 2014 werd mijn aandacht getrokken door de schuldhulpverlening. In september van dat jaar ben ik begonnen aan een cursus schuldhulpverlening. Inmiddels ben ik sinds juni 2015 in het bezit van de NEN8048 certificeringen SHV1 en SHV2. De benodigde praktische ervaring heb ik tijdens een stageperiode opgedaan bij een bewindvoerderkantoor, gespecialiseerd in problematische schulden.
Vanaf het moment dat ik gecertificeerd ben, heb ik vanuit mijn stageplek mijn eigen praktijk opgezet. Momenteel ben ik voor een aantal personen budgetbeheerder. Mijn ambitie is om naast budgetbeheer ook Beschermingsbewindvoering en mentorschap uit te kunnen oefenen. De benodigde ondersteunende opleiding (Basisopleiding bewindvoering) heb ik al gevolgd..
Eind vorig jaar heb ik een EVC traject afgerond op HBO niveau op het gebied van Sociaal Juridische Dienstverlening. Op basis van dit certificaat ben ik bij het NCOI bezig mijn afstudeeronderzoek af te ronden.


Zuid-Oost - Heerlen - Bureau Schuldenbewind Heerlen - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hallo Onview Gebruikers!
In deze editie van de nieuwsbrief is een kleine ruimte beschikbaar gesteld om mij even kort aan jullie te mogen voorstellen.
Mijn naam is Roy Koster, 34 jaar en kom uit het zuiden des Lands. Helemaal onderaan in Limburg ligt Wereldstad Heerlen, waar ik al mijn hele leven woon. Geboren en getogen. De zachte “G” bevestigt dat telkens weer ;-)
Direct na mijn HBO studie Sociaal Juridische Dienstverlening (SJD) ben ik in 2006 voor het eerst in contact gekomen met bewindvoering. Na het vakkenvullen bij de plaatselijke supermarkt, was dit dan ook mijn eerste echte baan.
Nu, precies 10 jaar later, en veel grote kantoren versleten te hebben, ben ik mijn eigen kantoor gestart voor Bewindvoering.
Bureau SchuldEnBewind is opgericht met een persoonlijke insteek, iedere cliënt is een persoon met een verhaal.
Als je het werk al zo’n 10 jaar doet, moet je het wel met hart en ziel doen. En zo sta ik er nog steeds in!
En het werkt, de aanvragen komen binnen en de ketenpartners waarderen deze werkwijze echt.
Inmiddels ben ik ook Regiomanager mogen worden bij Onview. Ik ben ervan overtuigd dat goed werkende software het zware werk als bewindvoerder, net ietsje gemakkelijker maakt. Ik help graag mee om daarin mijn steentje bij te dragen. Hopelijk kunnen we met z’n allen OnView nog beter en mooier maken!

Noord-West - Hippolytushoef - Burger Budget Bewust - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik ben Petra van Vulpen, bewindvoerder bij Burger Budget Bewust. Ik ben sinds januari 2007 als bewindvoerder in de kop van Noord-Holland aan het werk.

Daarvoor was ik manager bij de Thuiszorg.

Ik ben al heel lang geïnteresseerd in digitaal werken en toen ik een jaar als bewindvoerder werkte heb ik een jonge programmeur gevonden die mij wilde helpen om een programma te maken wat het werken als bewindvoerder zou vergemakkelijken. Helaas is hij naar Australië vertrokken en is het bouwen aan dat programma gestopt.

Gelukkig ben ik door een collega bewindvoerder attent gemaakt op onview. Ik hoor niet bij de eerste groep gebruikers, maar ik heb al wel heel veel veranderingen (ten goede) meegemaakt.

Als beta-gebruiker mag ik mee-testen en mee-denken over verbeteringen. Heel leuk, leerzaam en gezellig, de medewerkers van Onview staat altijd klaar voor het vinden van oplossingen.

Nu mag ik de functie “regiomanager gebruikersgroep Noord-Holland” gestalte gaan geven. Lastig, want ik wil geen helpdesk zijn, maar ik wil wel graag horen welke nieuwe wensen er zijn. Daarvoor moeten de gebruikers wel op de hoogte zijn van de mogelijkheden nu in onview.

En wat ik dan leuk vind is: met een beginnende onview gebruiker het programma doorspitten en dan kijken of daar verse ideeën uit kunnen komen.